06-29167379
Hippocampus leefstijlcoaching  

Vergoeding

Veiligheid en geborgenheid, staan tijdens al mijn consulten, zowel face to face als online, hoog in het vaandel.  Het is mijn mening dat zowel de cliënt als de coach zich volledig veilig en geborgen moeten voelen om zo in vol vertrouwen te kunnen werken aan diepgaande (leefstijl) veranderingen. Soms worden oude hardnekkige patronen doorbroken en dat is alleen mogelijk in een veilige en vertrouwde omgeving.

Ik bied geen groep trajecten aan, omdat ik merk dat voor echte diepgaande veranderingen er een volledig vertrouwen tussen de cliënt en coach moet zijn. De dynamiek van de groep maakt dit ingewikkeld. Daarom heb ik gekozen om het COOL programma niet aan te bieden. Dit betekent dat de zorgverzekeraar mijn coaching voorlopig niet zal vergoeden. Daar staat tegenover dat de meeste werkgevers graag investeren in de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van hun werknemers. 

Op aanvraag maak ik graag een offerte voor u, zodat u die kunt indienen bij uw werkgever.

Informeert u van tevoren bij uw zorgverzekeraar wat er vergoedt wordt. 

Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars afgesloten. Ik heb ervoor gekozen om zorg op maat te bieden en dat kan beter wanneer ik iedereen individueel kan behandelen.

AGB code hulpverlener: 90108414

AGB code praktijk: 90067468


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram