06-29167379
Hippocampus leefstijlcoaching  

Regels en afspraken

Bij Hippocampus leefstijlcoaching zijn we continue bezig met het verbeteren van de kwaliteit van zorgverlening. Goede zorg betekent dat je snel bij ons terecht kan en dat we ons uiterste best doen om je zo optimaal mogelijk te helpen. Daarnaast doen wij er alles aan om de wachttijden zoveel mogelijk te beperken. Het komt regelmatig voor dat mensen niet verschijnen voor een afspraak of hun afspraak te laat annuleren. Dit is nadelig voor andere bezoekers, die daardoor langer op hun afspraak moeten wachten. Ook kan de coach haar tijd zo niet efficiënt gebruiken, waardoor onnodig veel kosten worden gemaakt.

Daarom doen wij een beroep op de samenwerking met je: wanneer je afspraak onverhoopt niet door kan gaan, laat ons dat dan zo snel mogelijk en minimaal 24 uur van tevoren weten via info@hippocampus-leefstijlcoaching.nl.

Indien je vergeet om je afspraak te annuleren of  je bent te laat met het annuleren van je afspraak, zijn wij genoodzaakt om de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

  • Bel je 24 uur van tevoren af: dan brengen wij geen kosten in rekening
  • Bel je te laat af of verschijn je niet op de afspraak dan brengen wij 100% van de gereserveerde tijd in rekening.


Openingstijden

De praktijk is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Cliënten begeleiding vindt enkel en alleen plaats op afspraak. De cliënt gesprekken vinden plaats in de praktijk op het BC De Meernbrug, Zandweg 117in De Meern of bij u thuis. 

Voor het maken van een afspraak kunt u mij telefonisch bereiken op 06 291 67 379 of per email op info@hippocampus-leefstijlcoaching.nl. Ik hoor graag van u!

Afmelden

Wanneer u verhinderd bent kunt u tot 24 uur van tevoren kosteloos de afspraak annuleren. Dit kan telefonisch of via mail.
Zegt u binnen 24 uur de afspraak af dan worden de kosten hiervan in rekening gebracht.

Privacy

Hippocampus leefstijlcoaching gaat vertrouwelijk met uw persoonlijke informatie om. Indien u hier graag meer informatie over wenst, of meer informatie over het privacy regelement, neemt u dan telefonisch of per email contact op.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram