Leefstijl Poll. Hoe vitaal bent u?

Deze poll is ontworpen om u bewust te maken van uw leefstijl en hoe u zich daarbij voelt. 

Vult u het antwoord in dat het meeste lijkt op uw antwoord.

Het is geen gevalideerde test en het is niet de bedoeling om hier verregaande conclusies aan te verbinden. U gaat na afloop van de poll ook geen scores vinden, aangezien ik deze poll heb ontworpen ter uw bewustzijn en zeker niet ter veroordeling. Voor mij is iedereen goed genoeg, ongeacht wat er uit deze poll komt. Ik hoop dat u veel plezier zult beleven aan de poll en dat het u een steuntje in de rug zal blijken te zijn.

Mocht u daarna behoefte hebben aan een gesprek, dan ben ik u graag van dienst om te zien wat ik eventueel voor u kan betekenen. 

Saskia 


De poll

Hoeveel beweegt u per week?

  Ik stap uit de auto en loop naar kantoor en 's avonds weer hetzelfde   Ik laat de hond uit, en ga lopend boodschappen doen   Ik sport 4 keer per week, waarvan 2 keer hardlopen   Ik ben me erg bewust van mijn lijf en neem de trap waar dat kan en ik loop naar de supermarkt, school, werk etc.

Neemt u voldoende ontspanning? heeft u voldoende rust momenten?

  Hoe bedoelt u rustmomenten; ik kan rusten in mijn graf.   Ja, ik moest van de huisarts aan yoga doen, dus ik ga nu 1 keer per week.   Met mijn kinderen is er geen rust in huis, ik heb geen tijd om rust te nemen.   Rusten, doe ik regelmatig.het is echt een oplaadmomentje en dan kan ik weer verder.


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram