Hippocampus leefstijl coaching

Samen op weg naar een gezondere leefstijlWelkom bij Hippocampus leefstijl coaching.  

Wat fijn dat je er bent! Hippocampus leefstijl coaching is een praktijk waar je terecht kunt voor coaching en begeleiding op het gebied van gezond(er) leven. Wil je je graag fitter voelen of ben je op zoek naar een manier om je leven zo in te richten dat je je beter in je vel gaat voelen? Dat je meer authentiek de persoon kunt zijn, die je graag wilt zijn? Lees dan vooral verder.

Mijn handelswijze gaat ervan uit dat de cliënt (en dat ben jij!) zelf het beste weet wat hij/zij wil! Tijdens jouw behandeltraject ga jij op zoek naar manieren waarop jij jouw leven zo kunt inrichten dat jij er gelukkig van wordt. Tijdens dit proces zal ik je begeleiden en coachen, zodat je je doelen bereikt!

In jouw leefstijl traject zoomen we voornamelijk in op het gebied van voeding, beweging, ontspanning, slaap(ritme). Tevens is er ruimte voor andere zaken die van belang zijn. Met als uitgangspunt te zorgen voor een langdurige gedragsverandering, zodat je van dit traject de rest van je leven de vruchten plukt!

Mijn praktijk is voor iedereen toegankelijk met voldoende motivatie om aan zijn leefstijl te werken. De praktijk heeft een specifiek programma voor mensen die zwanger willen worden of zwanger zijn. Klik voor meer informatie Zwanger (worden)?! .

Je kunt bij mij terecht voor een persoonlijk coaching traject, voedingsadvies, workshops, (interactieve) presentaties en sportief wandelen. Daarnaast verzorg ik gezellige informatieve avonden met collega's, vrienden of bekenden. 

Heb je specifieke wensen of wil je meer weten, neem dan gerust contact met mij op.

Je kunt mij bereiken op info@hippocampus-leefstijlcoaching.nl of telefonisch op 06 291 67 379.

 

 Leefstijl coaching (gecombineerde leefstijlinterventie) is advies en begeleiding bij voeding, beweging en gedrag. Het helpt u bij het krijgen van een gezondere leefstijl. 

Met een gezondere leefstijl heeft u minder kans op de ontwikkeling van metabole ziektes zoals diabetes en kanker.


Ik neem ruim de tijd om goed naar mijn cliënten te luisteren, zodat de cliënt volledig in eigen regie, doelen kan stellen en dat we daar samen op een wijze die past in het dagelijks leven van de cliënt heen gaan werken.